say hi!

Dat ons grafisch bureau in Gent ligt, merk je gauw. Voor jou gaan we gepassioneerd en geëngageerd aan de slag, mét oog voor een sterke grafische vormgeving.

Deel deze blog

Dat ons grafisch bureau in Gent ligt, merk je gauw. Voor jou gaan we gepassioneerd en geëngageerd aan de slag, mét oog voor een sterke grafische vormgeving.

Magelaan, grafisch bureau in Gent, en nog zoveel meer!

Grafische vormgeving is een serieuze zaak, want een uiterst krachtig, doeltreffend en winstgevend zakelijk instrument. Magelaan pakt zijn corebusiness daarom even ernstig én professioneel aan. We timmeren ondertussen al 34 jaar aan de weg. Ooit gestart als zetterij, nu geëvolueerd naar een modern grafisch bureau in Gent dat zich weigert toe te spitsen op slechts één pijler. Want daarvoor is de grafische wereld te groot. Ons full-service aanbod luidt als volgt: bij ons kan je terecht voor grafische vormgeving voor print en web, maar ook voor professioneel communicatie- en marketingadvies.

De constante in ons werk?

We communiceren je boodschap zo efficiënt mogelijk via grafische vormgeving die overtuigt. Maar we hadden het over grafische vormgeving. Ons engagement is niet min. Vanuit ons grafisch bureau in Gent bieden we je de hoogst mogelijke grafische schoonheid aan en de sterkste visuele communicatieoplossingen, telkens opnieuw in een stijlvolle vormgeving. Zowel voor print als voor web.

Heb je een fijn product? Goed voor jou, want dat is al een mooie basis. De identiteit van je product alleen is echter niet voldoende, ook stijl en imago vormen een belangrijk onderdeel. Onze grafische vormgevers brengen jouw boodschap associatief over aan je doelpubliek. Ze zetten jouw idee – via de allerbeste grafische vormgeving — om in effectieve communicatie.

Ze streven ernaar dat:

  • hun grafische vormgeving exact vertelt wat jij wilt overbrengen,
  • het grafisch ontwerp aansluit bij de sfeer van jouw bedrijf of project,
  • hun ontwerp daadwerkelijk uitstraalt wat je als bedrijf wilt uitstralen.

Kort: Magelaan, ervaren grafisch bureau in Gent, brengt jouw boodschap op de juiste manier over aan de juiste mensen. En dat is, zoals je wellicht weet, de basis van succes.

Grafisch bureau in Gent voor print en web

Magelaan kan je helpen met:

Prachtige resultaten door korte lijnen

In ons grafisch bureau in Gent zijn ontwerper en vormgever één en dezelfde persoon. Korte lijnen dus en die komen het eindresultaat ten goede. Alles start met een kennismakingsgesprek waarin we aandachtig en interactief luisteren naar jouw verhaal. In de meeste gevallen is onze ontwerper daarbij aanwezig. Op die manier hoort hij de hele briefing van A tot Z. De ontwerper bezorgt je zijn grafische ontwerpen, luistert naar je feedback en past zijn ontwerpen aan waar en indien nodig. Net zolang tot jij 100% tevreden bent. Dat is onze missie.

Kunnen we je helpen? Ben je op zoek naar een grafisch bureau in Gent? Dat duurzaamheid en schoonheid nastreeft in alles wat het doet? En daar ook zijn klanten verder mee wil helpen? Neem dan vlug contact met ons op! Elke kennismaking is volledig vrijblijvend.

Let’s create together!

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!