say hi!

Voor jouw bedrijf of organisatie creëert Magelaan maximale waarde. Bij ons kan je terecht voor een totaalpakket van marketing- en communicatiediensten. Door onze persoonlijke aanpak vind je in ons een partner die alert naar jou luistert en proactief met je meedenkt.

Wat maakt fullservice marketingbureau Magelaan anders dan andere?

Weet je wat wij het aller-, allerbelangrijkste vinden? Dat Magelaan als fullservice marketingbureau heel alert naar jou luistert.

Jouw return on investment, dat is wat voor ons telt. Voor jouw bedrijf of organisatie creëert Magelaan maximale waarde. Dat is ons ultieme doel. Daar staat ons bekwaam team elke dag goedgemutst* voor op.

*We zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor gebeurlijke uitzonderingen.

Magelaan = fullservice marketingbureau

Bij Magelaan kan je terecht voor een totaalpakket van marketing- en communicatiediensten, zowel strategisch als uitvoerend. Door onze persoonlijke aanpak vind je in ons een partner die alert naar jou luistert en proactief met je meedenkt.

Je mag rekenen op een hechte, persoonlijke en zelfs warme samenwerking. De hoge fun- en gunfactor krijg je er gratis bij.

Let’s create…

Onze baseline zegt het eigenlijk helemaal. We creëren de allermooiste zaken en doen dat het liefste samen. Samen met jou als klant, maar ook intern.

Bij ons vind je geen dominante ego’s. Wel een (h)echt creatief team van experten, grafisch ontwerpers, copywriters, social media wizzards en webdevelopers dat elkaar door en door kent, elkaar aanvult en inspireert.

We laten ons trouwens ook graag inspireren door onze klanten. Want samen werken in een hechte samenwerking doet de mooiste zaken ontstaan.

De Magelaanploeg staat klaar om jou proactief te helpen met advies, (technische) oplossingen, een frisse vormgeving, gevatte teksten, sprekende foto’s en illustraties, presentaties en filmpjes die blijven hangen…

Totaalpakket marketing en communicatie

Alles wat jij nodig hebt hebben we in huis. We houden voortdurend een vinger aan de pols en houden alle evoluties in de communicatiesector in het oog op het vlak van:

In de 35 jaar van ons bestaan zijn we er als fullservice marketingbureau in geslaagd onze processen duurzaam en optimaal op punt te zetten. We bewaken de planning, werken proactief en halen elke deadline.

We volgen alles perfect op en ontzorgen jou.

Let’s create together!

Contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!