say hi!

Uniek relatiegeschenk gecreëerd

Weet jij wat de Belgian Chambers doen? Zij zijn de federatie van de Belgische Kamers van Koophandel en de Belgische Kamers van Koophandel in het buitenland. Vanuit die positie begeleiden ze de buitenlandse bilaterale samenwerkingen.

Geef het maar toe, dat wist je wellicht niet? Maar daarmee sta je niet alleen. Heel veel mensen weten niet wat de kamers precies doen, en dat is net hun probleem. Hun eerste vraag aan ons luidt dan ook: “Kunnen jullie ons helpen ons aanbod duidelijker te maken?”

Ook hun tweede vraag is de moeite waard: “Kunnen jullie ons helpen aan een uniek relatiegeschenk voor onze vele internationale contacten?”

Aanpak

De eerste vraag is vlug opgelost. We creëren voor hen een aantal mooie Belgian Chambers-voorstellingsfolders die helder beschrijven wat de kamers precies doen, welke diensten ze aanbieden en hoe ze te werk gaan.

De tweede opdracht is uitdagender. Hoe kunnen we hun buitenlandse relaties verrassen met een werkelijk uniek cadeau van een hoog Belgian Chambers-niveau?

Om die vraag te beantwoorden doen we een beroep op het toptekentalent in huis, onze enige echte Steven.

Clichés zijn er genoeg, even online zoeken en je vindt wel wat. Maar wat we nodig hebben – een echt persoonlijk, origineel en uniek relatiegeschenk – zit daar niet bij.

Steven komt aandraven met het volgende prachtidee: we laten een booklet uitlaseren in hout. In dat boekje bevindt zich een kaartspel. Elke speelkaart illustreert een andere typische highlight van België.

De tekeningen zijn het werk van onze huistekenaar Steven. De kaarten zijn gedrukt door Cartamundi.

Zeg nu zelf, toch een werkelijk prachtig hebbeding, mét internationale uitstraling?

Let’s create together!

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!