say hi!

Avanceren door te investeren in vastgoed

Het zijn vooral de grote institutionele investeerders die hun kapitaal beleggen in immense vastgoedprojecten. Maar ook voor kleinere investeerders met een beperkter budget zijn er mogelijkheden te over.

“Het is precies die middensegmentinvesteerder die we willen bereiken via een online platform”, vertelt Gilles Vanderschueren ons. “Kan Magelaan ons daarbij helpen?”

We hebben alvast ons best gedaan.

Aanpak

Wie een platform wil creëren waarop immobiliënkantoren hun vastgoedaanbod aan kleinere particuliere investeerders bekendmaken, gaat niet over één nacht ijs.

We starten met een strategisch onderzoek en gaan na hoe het bedrijf zich kan positioneren in de markt van vastgoedinvesteringen, met de focus op particulieren en starters.

Eens we daar een klare kijk op hebben is het vinden van een aantrekkelijke én overtuigende naam de volgende belangrijke stap.

Concept

De naam moet niet alleen duidelijk maken waar het platform zich op focust. Hij moet ook en vooral vertrouwen uitstralen. Investeren draait immers om financiën. Het woord Invest koppelen we aan een afgeleide van Avance, een woord dat verwijst naar de vooruitgang die mensen maken door te investeren. De naam Lavance Invest staat alvast als een huis.

Vervolgens werken we de branding uit, het logo in de vorm van een appartement, de warme kleuren, het design van de website van Lavance Invest, de elektronische nieuwsbrieven…

Ook voeren we een zoekwoordenonderzoek uit zodat de teksten op de website zich toespitsen op de juiste woorden en dus ook gevonden worden door het juiste doelpubliek. SEO dus.

Nog een plus voor de bezoekers? Zij kunnen op de website aan de slag met een rendementscalculator.

Let’s create together!

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!