say hi!

Dynamisch platform om duurzame bedrijfsideeën te delen

In 2023 wil provincie Oost-Vlaanderen opnieuw een Oost-Vlaamse Impactweek organiseren. Voor de tweede editie zoeken ze naast een communicatiepartner iemand die ook de organisatie én opvolging in handen neemt. Kunnen wij hen daarbij helpen? Uiteraard kunnen we dat!

Aanpak

Al vanaf mei mailen we sociale en circulaire bedrijven om hen uit te leggen wat de Oost-Vlaamse Impactweek precies is en polsen we of ze geïnteresseerd zijn om eraan deel te nemen. We houden het niet bij mail alleen, we bellen ze ook op en geven ze voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is.

Onze persoonlijke en proactieve aanpak vertaalt zich in een behoorlijke stijging van het aantal deelnemers. In 2022 waren er 30, in 2023 zijn het er al 50.

We ondersteunen de deelnemers op het vlak van communicatie met een praktische toolkit. Daarin benadrukken we het belang om zelf promotie te voeren. In de toolkit vinden ze veel concrete tips over hoe ze hun eigen activiteit kunnen promoten, onder meer op hun eigen socialemediakanalen. We bezorgen ze goede voorbeeldteksten, een flyer voor offline communicatie, content voor e-mailings, een e-mailhandtekening…

Concept

In 2022 stonden we in voor het logo, de look & feel, de website en het promotiefilmpje.

In 2023 bouwden we verder op dat concept. Ook dit jaar ligt de nadruk op een stimulerende en inspirerende dynamiek, vormgegeven met een levendig kleurenpalet.

Let’s create together!

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!