say hi!

Corona noopt privé & professioneel tot meer afstand. Met een originele & creatieve online presentatie raakt je boodschap doel. Midden in de roos.

Deel deze blog

Corona blijft nog wel een tijdje in onze contreien hangen. Dat betekent meer thuiswerk en meer online vergaderen. Maar wat doe je met het commerciële en promotionele luik? Hoe slaag je erin je bedrijf voor te stellen en je producten te verkopen als je niet meer lijfelijk met anderen in contact komt? Héél simpel, door te werken aan je online aanwezigheid. In deze barre tijden biedt een originele presentatie van je bedrijf, product, event of aanbod een serieuze meerwaarde. Wie zijn klanten online een flitsende creatieve presentatie aanbiedt, heeft een rendabele investering op zak. Hieronder vind je een selectie inspirerende online realisaties van het Magelaan-team.

1. Jaarverslag Vanheede in originele mp4-presentatie

Het jaarverslag van Vanheede goten we in twee digitale vormen. Een ervan is een pdf, de andere een mooi geanimeerde PowerPoint. De originele presentatie toverden we vervolgens om tot een mp4-filmpje. Dat toont de informatie even correct als in de pdf maar bondiger, flitsender en nog aantrekkelijker.

De ronde vormen van de visuals lopen in één onafgebroken beweging doorheen het filmpje. Van een creatieve presentatie gesproken! Aangenaam om te bekijken en makkelijk te delen. De boodschap overtuigt alvast: Vanheede doet het duurzaam.

2. Boekenbeurs ook geanimeerd online

Al jaar en dag realiseert Magelaan de volledige vormgeving en uitwerking van de Boekenbeurs. Vanuit het campagnebeeld realiseren we alle verdere promotiedragers. Dat gaat van grondplannen over flyers en affiches tot bezoekerszakken. Werkelijk alle promo- onderdelen van de Boekenbeurs nemen we voor onze rekening, zelfs de aankleding van de inkomhal.

Voor editie 2019 maakten we een geanimeerd filmpje dat de slogan ‘Boekenbeurs, wereldhaven voor boeken’ letterlijk vorm gaf. Het filmpje toont golven, maskers, boeken én vermeldt de namen van bekende auteurs die op de beurs aanwezig zijn. Het filmpje werd grondig gedeeld op sociale media.

Ook voor editie 2020 stond er een geanimeerd filmpje op de agenda. Helaas heeft een virus dat begint met de letter C daar een streep door getrokken. Volgend jaar beter!

3. Aanbod van TECHBOX bevattelijk uitgelegd

Magelaan verzorgde twee originele presentaties van het bedrijf TECHBOX, een kortere en een langere versie. TECHBOX bundelt de krachten van drie bouwtechnische installatiebedrijven, elk met zijn eigen deskundigheid binnen de HVACS-technieken. Meteen een mondvol, niet? Het doel van deze animatiefilm was in één oogopslag duidelijk te maken wat TECHBOX eigenlijk doet, in een eenvoudige en verstaanbare taal. En we menen dat we daarin geslaagd zijn. De tekeningen en animatie werden volledig in huis gemaakt.

4. Onze nieuwjaarswens 2020 creatief gepresenteerd

We mogen uiteraard ook onszelf niet vergeten. Onze nieuwjaarswens 2020 hebben we gebruikt om onze Magenda te promoten. Magenda is de naam van onze contentkalender waarin we de (socialemedia)dagen van het jaar gestructureerd oplijsten. Ons filmpje ontstond op basis van een originele presentatie van een paar opvallende pagina’s uit de kalender. Waarom we ervoor gekozen hebben om van die presentatie een filmpje te maken? Om het te kunnen delen op sociale media, tiens!

Helpen we je ook aan een creatieve en opvallende presentatie?

Een mooie overtuigende online presentatie, geschikt om makkelijk te delen, hetzij als:

  • prachtig vormgegeven pdf,
  • aantrekkelijk geanimeerde presentatie,
  • en/of overtuigend filmpje?

Neem dan gerust contact met ons op. En zet onze grafisch ontwerper aan het werk!

Eén ding is zeker: een aantrekkelijk en overtuigend bedrijfsfilmpje maken is ongeveer de beste investering die je in deze coronatijden kunt doen.

Let’s create together!

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!