say hi!

Hoe zet je je product in de markt? Waar wil je heen en hoe doe je dat? Hoe pak je een communicatief probleem aan? Betaalbaar marketingadvies bij Magelaan.

Deel deze blog

Hoe zet je je product in de markt? Waar wil je heen en hoe doe je dat? Hoe pak je een communicatief probleem aan? Bij Magelaan vind je betaalbaar en strategisch marketingadvies op maat.

Magelaan biedt strategisch marketingadvies op maat en deskundige aanbevelingen.

Hoe versterk je de aanwezigheid van jouw bedrijf? Met strategisch marketingadvies!

Werk jij elke dag hard om het merk van je bedrijf op te bouwen en leads te genereren? Heb je het gevoel veel te veel geld uit te geven aan ineffectieve marketingstrategieën zonder meetbare resultaten? Ben je op zoek naar bijkomend marketingadvies? Vraag je je af hoe je je product het best in de markt zet? Of hoe je een communicatief probleem aanpakt?

Wil je het beste uit je marketinginspanningen halen?

Doe dan een beroep op een onafhankelijke en deskundige derde partij – een partij als Magelaan – die met je meedenkt, je begeleidt en je een goed uitgewerkt communicatie- en marketingplan bezorgt om nieuwe klanten succesvol te bereiken.

Magelaan engageert zich om jou te helpen met betaalbaar marketing- en communicatieadvies op maat, ongeacht hoe klein of groot of klein je vraag  is. Ons streven? We willen dat  je het meeste uit je budget haalt en maximaal waar voor je geld krijgt.

Magelaan biedt je betaalbaar strategisch marketingadvies op maat

Voordat je begint met een marketingcampagne hoor je een marketingplan uit te stippelen en te beslissen welke elementen je opneemt om al je concrete doelen te halen. En als het even kan graag met een snel resultaat.

  • Heb je een bepaald project voor ogen en wil je feedback over je aanpak?
  • Wil je een campagne opstarten en weten hoe je die aanpakt?
  • Ben je op zoek naar een nieuwe naam?
  • Wil je een volledig marketing- en communicatieplan mét voorafgaande marktstudie?
  • Op zoek naar een digitale versnelling en een doeltreffende aanwezigheid op sociale media?
  • Advies nodig over het verhogen van je klantentevredenheid of employer branding?

Klop gerust bij ons aan. We stellen onze creativiteit en kennis graag ter beschikking. Het maakt niet uit of het nu gaat om opstartadvies, communicatieadvies of strategisch marketingadvies op maat.

Profiteer van korting met onze kmo-portefeuille

Magelaan helpt je als onafhankelijke en neutrale derde partij met professioneel marketingadvies en strategische beslissingen.

We begrijpen dat het moeilijk is om een derde partij te vertrouwen met belangrijke bedrijfsaspecten. Maar wie in zee gaat met Magelaan kan op de beide oren slapen. Al onze teamleden zijn ervaren professionals die je bedrijf met een prille blik bekijken en vaak zaken opmerken die jij en je collega’s niet meer zien. Ze bieden je een topservice tegen een gereduceerde prijs en bezorgen je de resultaten die je verdient.

Gereduceerde prijs? Inderdaad, al onze diensten die met communicatie- en marketingadvies te maken hebben, komen voor kmo’s in aanmerking voor een tussenkomst van de kmo-portefeuille. Dankzij onze erkenning als kwalitatieve adviseur geniet je een jaarlijkse tegemoetkoming tot 30% voor advies. En dat is altijd meegenomen.

Voor elke vraag een apart aanbod

Heb je een gestructureerd en uitgekiend marketingplan nodig per aanbod, inclusief marketingacties en het budget dat je wilt besteden? Het klinkt allemaal simpel, maar iedereen die het ooit al heeft gedaan, weet dat een marketingplan uitschrijven vrij complex is.

Je wordt gedwongen je gedachten te ordenen, prioriteiten te stellen en te beslissen via welke strategie je je doelstellingen wilt bereiken. Pas dan kan je je ideeën in een praktisch en bruikbaar plan gieten.

Het is belangrijk om in het achterhoofd te houden dat je het best een apart aanbod creëert voor elke aparte vraag. Want als je erin slaagt je doelpubliek iets te bieden dat op hun specifieke behoeften is afgestemd, dan zal je boodschap veel beter aanslaan. Wie de markt segmenteert en elk apart aanbod daarop afstemt heeft veel meer kans contact te maken met de juiste doelgroepen.

Dat alles kost veel moeite, maar op de lange termijn lonen al je inspanningen ten volle, win je loyaliteit, vind je nieuwe leads en stimuleer je je verkoop.

Magelaan helpt je graag bij het voorbereiden en uitschrijven van je stappenplan. Tegelijk krijg je degelijk marketingadvies op maat, zowel op het vlak van online marketing als offline marketing.

Ook voor kleinere vragen

Ook voor kleinere deelvragen over communicatie of marketing staat het team van Magelaan klaar, dus ook indien je maar een paar uur advies nodig hebt. We bekijken je vraag, denken erover na en bezorgen je een pasklaar antwoord. En dat allemaal tegen een betaalbaar uurtarief, voor de prijs hoef je het dus niet te laten.

Ons strategisch marketingadvies op maat reserveren we inderdaad niet alleen voor grote projecten. Dat hebben we ook beschikbaar in kleinere doses.

Of je nu hulp nodig hebt bij het:

  • identificeren van je doelgroep,
  • ontwikkelen van een socialemediastrategie of digitale marketing,
  • opstellen van een digitaal of online marketingplan,

we helpen je graag en goed, zelfs bij de kleinste vragen.

Onze ervaren professionals houden zich op de hoogte van de laatste trends in de sector en zorgen ervoor dat jouw marketinginspanningen opgemerkt worden. Daar mag je zeker van zijn.

Op zoek naar strategisch marketingadvies op maat?

Heb je een vraag met betrekking tot al dan niet strategisch marketingadvies op maat, ongeacht de omvang van je marketingproject? Laat dan van je horen!

Neem nu contact met ons op. We gaan graag samen even met jou rond de tafel zitten om te bekijken hoe we je maximaal kunnen helpen met impactvolle marketing.

Let’s create together!

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!