say hi!

Marketing- en communicatieadvies

Hulp nodig bij marketing en communicatie? Magelaan biedt je waardevol inzicht in klantgedrag en trends. We identificeren je doelgroep, zoeken uit waar ze online en offline tijd doorbrengen en helpen je te beslissen welk type boodschap je overbrengt. We zorgen ervoor dat je investering loont. Met de KMO-portefeuille geniet je bovendien een mooie korting.

Bekijk ons werk

1/Let’s
market you!

2/Let’s
brand you!

Branding

Branding is de kunst van het ontwikkelen van een uniek imago of persoonlijkheid voor je bedrijf. Een merkidentiteit creëren is belangrijk want het levert herkenbaarheid en loyaliteit op en verhoogt de verkoop en winst. Het helpt je klanten zich te identificeren met jouw merk en zich te associëren met jouw waarden.

Bekijk ons werk

Lay-out, infografieken en animaties

Lay-out is het cruciale onderdeel van elke marketingcampagne en hoort aantrekkelijk, informatief en leesbaar te zijn. Infografieken en animaties zijn krachtige hulpmiddelen om complexe gegevens en informatie op een aantrekkelijke manier te visualiseren en eenvoudig over te brengen.

Bekijk ons werk

3/Let’s visualize you!

4/Let’s design & build your website!

Websites

Een goed ontworpen en mooie website is niet meer weg te denken uit je marketingstrategie. UX-design is de basis. Een goede website weerspiegelt de merkidentiteit van je bedrijf en helpt je verkoop te verhogen. Om meer verkeer naar je website te leiden is zoekmachineoptimalisatie (SEO) een noodzaak.

Bekijk ons werk

Campagnes en sociale media

Een goed geplande campagne kan jouw bedrijf grote voordelen opleveren op voorwaarde dat je precies weet wat je ermee wilt bereiken. Om je doelgroep te benaderen is sociale media een krachtig instrument, want iedereen zit op een of ander socialemediakanaal. Maar ook offline communicatie doet nog krachtig werk.

Bekijk ons werk

5/Let’s campaign you!

6/Let’s
design your packaging!

Beursstanden en verpakkingen

Beurzen bieden een geweldige kans om je producten en diensten te tonen aan potentiële klanten, indruk te maken en meer te verkopen. Je beursstand is de sleutel tot succes want het ontwerp bepaalt of bezoekers er interactie mee hebben. Ook je verpakking hoort aantrekkelijk en duurzaam te zijn, aan te sluiten bij je doelgroep, onderscheidend te zijn van je concurrenten en technisch en logistiek in orde.

Bekijk ons werk

Let’s create together!

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!