say hi!
Magelaan tekent voor slimme en mooie verpakkingen

Hoe goed je product ook is, als je verpakking niet mooi en efficiënt is, laat je enorm veel kansen liggen. Ons team combineert technisch inzicht in verpakkingen met een oog voor design.

Deel deze blog

Een verpakking die mooi én handig is? Bingo!

Als het aan Magelaan lag? Dan was een ei nog perfecter. Dit wonder der natuur is nochtans vrijwel volmaakt. De verpakking is glad en gepolijst, vertoont geen enkele deuk of bult, is mooi egaal van kleur. Maar krijg het maar eens proper open. Je merkt het. Alles kan beter, ook een ei. De eenvoudige en slimme oplossing van Magelaan? Een extra openingsstrip. Handig, toch?

Eenvoudige en toch slimme verpakkingen

Hoe goed je product ook is, hoe uitzonderlijk van kwaliteit, hoe gemakkelijk in gebruik, hoe handig qua formaat … Als je verpakking niet aantrekkelijk en tegelijk efficiënt en handig is, dan laat je kansen liggen. Vooral die zo belangrijke kans om een eerste goede indruk te maken. Die is nochtans van levensbelang, want hij bepaalt je verkoopcijfers en dus ook je bedrijfswinst. Hoe zit het bij jou? Verkoopt jouw verpakking ?

Technisch inzicht in een mooi jasje

Om een verpakking te ontwerpen is technisch inzicht essentieel. Maar wil je dat je verpakking er staat en jouw doelgroep aanspreekt, dan is er meer nodig. Het Magelaan-team biedt dat extraatje en combineert technisch inzicht met een kunstzinnig oog voor design. Voor iedereen, binnen elk budget.

Oog voor een perfecte logistiek

Om de logistiek perfect te laten verlopen moet een verpakking technisch slim gerealiseerd worden. Elke centimeter verpakking die de standaardafmetingen overschrijdt, telt meer dan dubbel. Want dat leidt tot problemen bij het stapelen en het transport en resulteert in aanzienlijke meerkosten. Een perfecte verpakking vermijdt deze extra kosten. In deze tijden van exponentieel stijgende online verkoop wordt trouwens ook het versturen van individuele pakjes steeds belangrijker.

Vertrouw je verpakking toe aan professionals

Redenen genoeg om je verpakking over te laten aan professionals als Magelaan. Ons creatief team combineert technisch inzicht met een oog voor design. Onze deskundigen buigen zich met inzicht en creativiteit over de efficiëntste én mooiste verpakkingen. Hun voorstellen zijn altijd functioneel én prikkelend.

Magelaan verpakt jouw verhaal

Elke goede verpakking brengt een verhaal, het verhaal van het bedrijf achter het product. Onze designers nemen eerst de tijd om jou en je verhaal beter te leren kennen. Pas daarna gaan ze op zoek naar een aantrekkelijk concept dat je verhaal in één oogopslag duidelijk maakt.

Magelaan ontwerpt verpakkingen. Binnen jouw budget.

  • Nood aan een verpakking die aanzet tot kopen?
  • Mooi? Praktisch? En technisch slim?
  • Wij denken met je mee en zorgen ervoor.

Meer info? Mail naar verpakking@magelaan.be

Let’s create together!

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!