Zet je tanden in een koekje

Op zoek naar een illustratie? Ofwel spreek je een bekende illustrator aan. Ofwel spreek je een illustrator aan die bereid is iets nieuws te ontwikkelen, aantrekkelijk voor de doelgroep en beantwoordend aan de markt.

Als bedrijf kan je op twee manieren op zoek naar een illustratie. Of je spreekt een bekende illustrator aan omdat je ervan overtuigd bent dat zijn stijl je vooruit zal helpen. Of je spreekt een illustrator aan die bereid is iets nieuws te ontwikkelen, aantrekkelijk voor de doelgroep en tegelijk beantwoordend aan de eisen van de markt. Lotus koos voor deze laatste optie en vroeg Magelaan een T-Rex te ontwikkelen als gezicht van de Dinosauruskoeken.

Illustraties op maat

Na een grondige briefing sturen we de eerste dinoschetsen door. Bespreking na bespreking verfijnen we de illustratie. Expressie is heel belangrijk, maar ook het vinden van de juiste balans tussen realisme, fictie(humor) en doelgroep. We geven de T-Rex vorm, kleuren hem in en leveren de illustratie aan. Kort daarna kijkt de T-Rex ons op grote winkeldisplays guitig aan. Jij hebt hem zeker ook al gezien.

Dino op avontuur

Voor de jaarlijkse ‘Terug naar school’-campagne van Lotus zorgen we voor vier avontuurlijke dino-illustraties op pennendozen. Ook hier spingt het guitige karakter eruit: de dino is een stoere, grappige en vriendelijke durfal.

Kunnen we ook jou helpen met zo'n leuke illustratie? Neem gerust contact met ons op. Net zoals onze guitige T-Rex bijten we niet.


© Magelaan, grafisch bureau in Gent  

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zin in meer?
schrijf je dan in voor de Magelaan nieuwsbrief!