say hi!
Brieven aan jonge ouders opgefrist

Magelaan stak de ‘Brieven aan jonge ouders’ van de Gezinsbond in een nieuw jasje. Interessant blijvende informatie in een uiterst aantrekkelijk design, binnenkort bij alle jonge, trotse ouders in de bus.

Deel deze blog

Magelaan stak de ‘Brieven aan jonge ouders’ van de Gezinsbond in een nieuw jasje. Interessante informatie in een aantrekkelijk design, nu bij alle jonge, trotse ouders in de bus.

Gezinsbond communiceert al jaren via brieven

Wie kent ze niet, de ‘Brieven aan jonge ouders’? Wie ging al niet eens ongeduldig op zoek naar die gouden tip om dat kleine probleempje op te lossen? De inhoud van de ‘Brieven’ zat altijd goed, de vormgeving en de lay-out kon wel wat verandering verdragen. En daar zijn we voluit voor gegaan.

Drie belangrijke wijzigingen op een rijtje

  1. Kinderfases in icoontjes
    Elke levensfase van het kind geven we weer aan de hand van een leuk icoontje. We onderscheiden periodes van zwangerschap en geboorte, het eerste en het tweede levensjaar, en de kleuterjaren. Elk icoontje heeft een egale medaillevorm. Elke reeks heeft zijn eigen, herkenbare basiskleur.
  2. Hetzelfde kader op de cover als binnenin
    Op de cover plaatsen we de titel in een speels kader. Hetzelfde kader herhalen we ergens binnen in het magazine als tekstkader. Het resultaat? Een gevarieerde en aantrekkelijke lay-out die eruit springt. Opvallend zijn de niet te grote maar mooie foto’s, uitgelichte citaten, in het oog springende afgeronde tekstkaders, tussentitels, aparte intro’s, …. telkens in harmonieuze kleuren.
  3. Waar begin je te lezen?
    Eerst dit citaat, dan dat tekstkader, om dan over te springen naar het begin van het artikel? Doe gerust, want dat is onze bedoeling: veel variatie bieden. Voor elk wat wils, op het vlak van tekst en lay-out én in een aantrekkelijke vormgeving. Wat denk je? Kus van de juf en een bank vooruit?

Kunnen we je ook helpen met een grondige restyling van je magazine?

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!