say hi!

De hoogmis der boeken is weer in het land. Dat merk je aan de stroom boekenliefhebbers die massaal zijn weg zoekt naar de Boekenbeurs. Ook het voltallige Magelaanteam liep er het afgelopen weekend rond.

Deel deze blog

De hoogmis der boeken is weer in het land

Dat merk je aan de stroom boekenliefhebbers die massaal zijn weg zoekt naar de Boekenbeurs. Ook het voltallige Magelaanteam liep er het afgelopen weekend rond. Mét gratis toegangskaarten. Gekregen als beloning voor het vele werk dat ze hebben verzet in de aanloop naar de beurs. Magelaan gaf de voorbije maanden ongeveer de hele boekenbeurscommunicatie vorm. Nu al voor de derde keer op rij.

De opvallend blauwe Boekenbeursillustratie is van Serge Baeken

Op basis daarvan heeft Magelaan zowat alles gerealiseerd. Van de typografie en vorm van de affiche tot de boekenzak, van de aankleding van de inkomhallen tot de advertenties, van de t-shirts tot de uitnodigingen. We gaven vorm aan de autostickers, standhoudersbadges, flyers voor de buurtbewoners, banners voor de website, vouchers voor de Ladies Night, dagpasjes voor medewerkers. Je kan het zo gek niet bedenken, of we hebben het gemaakt.

Zeg nu zelf

Hebben we dat gratis toegangsticket voor de Boekenbeurs verdiend? We dachten het wel!

We wensen iedereen een fijn boekenbeursbezoek

 

Let’s create together!

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!