Verkoopt je verpakking?

Je product onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit, gebruiksgemak, formaat ... Maar doet je verpakking dat ook? Magelaan combineert technisch inzicht én oog voor design.

Je product onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit, gebruiksgemak, formaat ... Maar doet je verpakking dat ook? Klopt het uitzicht? De kleuren? De slogan? Slechts één keer krijg je de kans om een goede indruk te maken. Laat professionals zich dus buigen over de meest efficiënte én mooiste verpakking. Professionals die technisch inzicht én oog voor design combineren, zoals Magelaan.

Verpakking: technisch inzicht in een designjasje

Om een verpakking te ontwerpen heb je in de eerste plaats technisch inzicht nodig. Dat beseft het kleinste kind. Maar enkel techniek volstaat niet om een verpakking te krijgen die er staat en die jouw doelgroep aanspreekt. Magelaan combineert dit technische inzicht met een kunstzinnig oog voor design. Zonder dat het schatten van mensen kost. Magelaan is creatief in elk budget, ook de lagere.

Magelaan verpakt verhalen

Een goede verpakking doet zoveel meer dan enkel verpakken, ze brengt ook een verhaal. Onze designers nemen dan ook de tijd om jou en je verhaal beter te leren kennen. Pas na een grondige kennismaking gaan ze op zoek naar een aantrekkelijk concept dat je verhaal in één oogopslag overbrengt. Hun voorstellen balanceren telkens weer tussen functioneel en prikkelend.

Enkele voorbeelden:
Samsonite, Chocolaterie_Hermes, Vandemoortele Sauzen, Greendrop, Flandrien Mosterd, Magelaan, Verpakking, Design

Op zoek naar een verpakking die doel treft?

Geef ons een belletje of een mailtje. In een kort gesprek maken we je duidelijk wat we voor jou in petto hebben. Wat je budget ook is.

© Magelaan, grafisch bureau in Gent  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zin in meer?
schrijf je dan in voor de Magelaan nieuwsbrief!