say hi!

Toerisme Vlaanderen kwam bij Magelaan langs met de vraag om een concept te ontwikkelen voor hun nieuwjaarsmailing en die ook te realiseren. Een reconstructie van een mooi project …

Deel deze blog

Verzamelwoede ten huize Magelaan

Op slechts een paar dagen tijd verzamelden we een hele lijst attributen voor de fotoshoot die de nieuwjaarskaart van Toerisme Vlaanderen zou opleveren. Eerlijk? Het was prachtig om te zien hoe het hele Magelaan-team op zoek ging naar de juiste attributen, thuis, op zolder, in de kast. We spraken ook ons netwerk aan. Zo bezorgde Erov ons de bekende Gentse neuzekens, Gandaham en kaas. Stad Gent leende dan weer enkele van haar kostbare maquettes uit.

Professionele fotoshoot naar nieuwjaarskaart Toerisme Vlaanderen

We stalden de verzamelde spullen uit op een tafel in de studio van onze fotograaf, bedekt met een sneeuwwit tafelkleed. Het was wat zoeken naar de best mogelijke schikking. De eerste foto’s bleken te overladen, te druk, te veel. Maar uiteindelijk slaagde onze styliste erin de hele verzameling om te toveren tot een prachtig verzorgde feesttafel. Het resultaat vind je op de nieuwjaarskaart van Toerisme Vlaanderen.

Wat vind je?

Zijn we geslaagd in ons opzet?
Laat maar komen, zo’n adrenaline-opwekkende jobs!
Ons Magelaan-team is er klaar voor.

 Ook wij wensen jullie een prachtig 2016!

Let’s create together!

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!