say hi!

Wil je je als onderneming positioneren? Het verschil maken met je concurrenten? Dan is een uitgekiend marketingplan cruciaal. De ervaren marketeers van Magelaan staan je bij van a tot z in al je marketingprojecten.

Deel deze blog

Het belang van marketing mag niet onderschat worden. Wil je je als onderneming positioneren? Het verschil maken met je concurrenten? Dan is een uitgekiend marketingplan cruciaal. Als het even kan op basis van professioneel en deskundig marketing- en communicatieadvies.

Over marketing wordt veel verkondigd

Terwijl het een van de meest logische zaken is met een heel eenvoudig uitgangspunt. Marketing is erop gericht je product, dienst of bedrijf op een strategische manier via een bepaald kanaal kenbaar te maken aan een welomschreven doelgroep. Deze insteek geldt voor alle soorten bedrijven werkzaam op alle mogelijke terreinen. Van de kleine eenmanszaak, over de gemiddelde kmo, tot de grootste multinational.

De ervaren marketeers van Magelaan kennen het klappen van de zweep en staan je bij van a tot z in al je marketingprojecten. Ook als je budget geen duizenden euro’s bedraagt. Voor veel bedrijven hebben we trouwens een leuke verrassing in petto: Tot 30% korting via de kmo-portefeuille. Op zich ook al een mooie marketingactie!

Kunnen we je helpen met smmmakelijke mmmarketing?

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!