say hi!

Een smak geld zomaar laten liggen? Wie doet dat nu? Is zeker geen goed idee! Door kmo-portefeuille en subsidies biedt Magelaan je kwaliteitsvol en betaalbaar advies.

Deel deze blog
Een smak geld in de vorm van subsidies zomaar laten liggen? Dat doe je toch niet? Ben je een Vlaamse kmo of zelfstandig ondernemer? Heb je een marketingstrategie of communicatieproject voor ogen en heb je daar marketing- en communicatieadvies bij nodig? Klop aan bij Magelaan. Je profiteert dan in één klap van een fikse financiële tegemoetkoming via de kmo-portefeuille. Die loopt op tot 30% van de kostprijs. Heb je veeleer digitale internationale ambities? In dat geval klop je voor subsidies aan bij Flanders Investment and Trade (FIT).

Kmo-portefeuille voor communicatie- en marketingdossiers

Een beroep doen op het communicatie- en marketingadvies van Magelaan levert je geld op. De kmo-portefeuillesubsidies worden toegekend voor advies over bijvoorbeeld een strategisch marketing- of communicatieplan, een socialemediastrategie, marktonderzoek, duurzaamheidspositionering, strategie voor employer branding … Magelaan heeft een bewezen expertise in lijvige communicatieadviezen maar buigt zich ook over deelaspecten. Met behulp van de kmo-portefeuille zelfs voor een beduidend lagere prijs.

Magelaan al jaren erkende dienstverlener advies

De Vlaamse overheid erkent Magelaan al jaren als dienstverlener voor advies. Magelaan kan dus advies verlenen aan kmo’s of zelfstandigen in het kader van de kmo-portefeuille. Om de vier jaar komt de Vlaamse overheid langs voor een diepgravende audit van alle dossiers. Telkens weer slaagt Magelaan erin een nieuwe erkenning op zak te steken. Daar zijn we uiteraard blij mee, want het bewijst dat we kwaliteitsvol werk leveren. Onze klanten profiteren mee, want we kunnen hen hoge kwaliteit leveren tegen een lagere prijs. Onze kast puilt ondertussen uit van de kmo-portefeuilledossiers van tevreden klanten.

Meer informatie over de kmo-portefeuille? Ook op het gratis nummer 1700.

FIT-subsidies voor digitale internationale communicatie

Om het internationaal ondernemen te bevorderen verleent ook het FIT subsidies aan bedrijven die digitaal, internationaal en commercieel willen communiceren. De subsidies schommelen tussen de 1.500 en 2.250 euro. Heb je een website nodig voor een specifiek land? Bijbehorende taalwissel? Een klantenportaal in verschillende talen? Meertalige website of webshop? Sociale media door externe specialisten? Dan kunnen deze FIT-subsidies helpen. Magelaan helpt je graag bij de externe ontwikkeling én vertaling van je digitale internationale commerciële bedrijfscommunicatie.

Meer informatie over deze subsidies?

Magelaan helpt je graag, kwaliteitsvol en betaalbaar.

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!