say hi!

Elk bedrijf komt in aanraking met contentmarketing. Je zet er je merk mee in de kijker, bouwt vertrouwen op met bestaande klanten, maar vindt ook nieuwe klanten.

Deel deze blog
Update 11/12/2023
De Magenda is de allerbeste contentkalender 2024

Het maakt niet uit hoe je aan contentmarketing doet, via blogs, posts op Facebook, tweets op Twitter, foto’s  Instagram… Het enige wat telt is dat je het gestructureerd doet, dat je je baseert op een contentstrategie, en dat alle communicatie een doel heeft. Bij dat alles komt de Magenda, onze contentkalender 2024, je goed van pas. Ook wij van Magelaan, marketingbureau in Gent, gebruiken die inhaakkalender dagelijks.

Wat biedt onze contentkalender 2024 aan?

In de contentkalender 2024 hebben we allerlei Dagen van… in een overzichtelijk lijstje gezet. Dagen gewijd aan een bepaald thema of onderwerp waaraan je extra aandacht kan besteden. Leuk vooruitzicht toch? Nu hoef je nooit meer te zoeken naar een onderwerp om over te communiceren met je klanten op sociale media. In onze contentkalender 2024 vind je enorm veel inspiratie. Download de Magenda en bezorg die aan iedereen in je team. Want iedereen heeft zijn eigen leuke ideeën over hoe je op een van die dagen kunt inhaken.

Wist je trouwens dat goede content plaatsen een boost geeft aan je employer branding ?

Onze Magenda bespaart je tijd en geld

Gebruikmaken van onze Magenda is heel efficiënt, want onze kalender vol (on)zin is een superhandig werkinstrument. De medewerkers die instaan voor contentcreatie kunnen heel gericht naar bepaalde dagen toe werken, net omdat ze weten dat die er aankomen. Ze hebben meer tijd om aan research te doen én om creatiever te zijn. Gedaan met last-minuteposts op sociale media. Je weet immers al ruim van tevoren waarrond en waarover je iets gaat posten. En wil je je content nog meer laten opbrengen? Gebruik dan een platform zoals Storychief. Met één klik ben je aanwezig op al je kanalen. Werk samen aan contentcampagnes van begin tot eind: publiceer artikelen op je website, maak social posts en meet de prestaties, op één centrale plek.

Waar wacht je nog op? Download nu onze contentkalender 2024

Wil je je contentmarketing gestructureerder aanpakken? Download dan onze Magenda. Je vindt er alle Dagen van… mooi visueel en gestructureerd samen. Een superhandig hebbeding. Een tijdsbesparende en efficiënte inhaakkalender. We gebruiken die trouwens ook voor onze socialemediainspanningen voor klanten als REVA.

Let’s create together!

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!