say hi!

Fouten vermijden we vanaf nu samen via correcties direct in de opmaak! Weg met correcties op papier, opmerkingen in een pdf, vage beschrijvingen in een e-mail. Wij corrigeren gewoon alles van a tot z in-copy.

Deel deze blog

Je kent het stramien. Je stuurt een tekst door. Een lay-outer zet zich aan de opmaak. Maar dan komen er tekstwijzigingen aan. Je speelt die door. Dan volgt er weer een correctie. En dan nog een. Dan nog een correctie op een correctie. Het eindigt ooit wel eens, maar pas na veel tandengeknars en stille verwensingen heen en weer. Van beide kanten. Niet zo bij Magelaan. Niet voor niets luidt onze baseline: Communication made simple.

Bij Magelaan corrigeer je je teksten en opmaak zelf

Je corrigeert meteen in het opmaakbestand. Weg dus met de correcties op papier, de opmerkingen in een pdf, de vage beschrijvingen in een e-mail, de suggesties aan de telefoon, … Je krijgt login en paswoord en je voert zelf je correcties in het opmaakbestand in. Geen nood, het klinkt een stuk moeilijker dan het is. Het is net alsof je in Word werkt.

Zelf corrigeren via InCopy

Deze manier van werken – het zelf corrigeren – is vooral interessant bij documenten met veel tekst, waar een grote groep mensen samen aan werkt. Ook je collega’s krijgen toegang en kunnen gelijktijdig met jou corrigeren. Het vuistdikke jaarverslag van Melexis werd op deze manier klaargestoomd.

Voordelen troef

  • Geen tandengeknars en verwensingen meer. Je corrigeert zelf wat nodig is.
  • Je voert de correcties alleen in, of met zijn tweeën, of met zijn drieën, ….
  • Je wint enorm veel tijd, want de heen-en-weer-communicatie valt weg.
  • Je corrigeert van op je eigen bureau.
  • Je stressniveau vermindert tot nul.

Onze vraag: waarom pakt niet elk communicatiebureau de zaken zo simpel aan?

Zin om ook op zo'n eenvoudige manier met ons samen te werken?

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!