say hi!

Magelaan maakt websites, onder andere met WordPress. We zorgen voor een mooi ontwerp, technische perfectie en op maat gesneden inhoud. Alle sites maken we volgens de principes van Responsive Design: daardoor ziet jouw website er op elk toestel goed uit. WordPress is een open source content management systeem. Daardoor kan je snel de inhoud van jouw website aanpassen, foto’s opladen, pagina’s bijmaken of verwijderen en de navigatie aanpassen. Omdat het systeem zo gebruiksvriendelijk en dynamisch is, vinden wij WordPress de beste keuze bij de open source-systemen. We kunnen een bestaande WordPress-website ook opfrissen met een nieuw design, uitbouwen met nieuwe functionaliteiten en optimaliseren. Maar wat sommigen uit het oog verliezen, is dat het WordPress-systeem snel verandert én dat er standaard geen back-up van de site voorzien is. Ook daarin kan Magelaan helpen.

Onderhoud en updates

Magelaan kan voor het onderhoud en de technische updates van de website zorgen. WordPress wordt immers constant geüpdatet. Dat is een goede zaak want daardoor worden veiligheidslekken onmiddellijk gedicht. De updates houden je website ook snel en toegankelijk. Het is een beetje zoals het onderhoud van je auto: als dat niet regelmatig gebeurt, is er meer kans dat er iets misgaat. Verder komen er zowat dagelijks nieuwe en interessante features bij die ook voor jouw website interessant kunnen zijn. Wij houden dat voor jou in de gaten.

Back-up

We kunnen ook zorgen voor de back-up van jouw website. Want er kan altijd iets fout gaan: een bestand dat per ongeluk gewist wordt of eentje dat verloren geraakt is, we hebben het allemaal al meegemaakt. De gevolgen kunnen ernstig zijn, in het ergste geval werkt je volledige website niet meer. Met ons back-upplan is dat in geen tijd weer rechtgezet.

Wat kost het?

Als Magelaan jouw WordPress-website onderhoudt, zorgen we ook voor een dagelijkse back-up. Voor de meeste websites kan dit al voor slechts € 280 per jaar.
Geïnteresseerd? Neem contact op met leander.decauter@magelaan.be voor een verder gesprek hierover.

Let’s create together!

contacteer ons

Magelaan - Let's Create

Word geïnspireerd door onze nieuwsbrief!