Een uitmuntend zakelijk initiatief verdient een puike branding. Ellen van Flowers Forever klopte bij ons aan met een warm idee. Ze wou mensen de kans geven om hun overleden dierbaren te herdenken met een rouwbloemenabonnement. Konden wij haar helpen met advies, en later bij het lanceren van haar bedrijf? Uiteraard konden we dat. Graag zelfs. Van advies tot de concrete uitrol.


Acht procent van de mannelijke bevolking is kleurenblind. Dat wil zeggen dat bijna een op de tien mannelijke bezoekers je website wellicht niet ziet zoals jij dat voor ogen hebt. Hoe los je zoiets op?


Elke honderdjarige kan een facelift gebruiken. Logo, huisstijl, catalogus, kantoren én website kregen een volledige make-over. De Baert-website is nu een kleurrijke webshop met een state-of-the-art-bestelmodule.


Grijp je kans, schaf jezelf een kunstwerk van Berlinde De Bruycker of een andere topkunstenaar aan, en zet tegelijk je schouders onder een sociaal doel. Hoe? Pedagogisch Centrum Wagenschot organiseert een unieke veiling van meer dan 60 kunstwerken van hedendaagse topkunstenaars. Noteer de datum alvast in je agenda: 9 november 2015 in de Handelsbeurs in Gent. Elke kunstenaar verleent belangeloos zijn medewerking.


Stel: je wil iets gaan eten en bent op zoek naar een lekker authentiek streekproduct. Vroeger googlede je wat rond in de hoop op die manier inspiratie te vinden. Sinds 18 april is dat nattevingerwerk niet meer nodig. De website Lekker Oost-Vlaams leidt je in geen tijd en zonder omwegen naar de juiste producten, producenten en verkooppunten. Realisatie en programmatie van deze kiplekkere en zeer gebruiksvriendelijke CMS-website? Magelaan.


Zin in meer?

schrijf je dan in voor de magelaan nieuwsbrief!