Marketingadvies

Hoe zet je je product in de markt? Waar wil je heen en hoe doe je dat? Hoe pak je een communicatief probleem aan? Betaalbaar marketingadvies bij Magelaan.

Ben je op zoek naar marketingadvies? Vraag je je af hoe je het best je product in de markt zet? Waar je naartoe wilt en hoe je dat doet? Of hoe je een communicatief probleem aanpakt? Dan wordt het hoog tijd om een beroep te doen op een onafhankelijke derde partij die met je meedenkt en je begeleidt. Voor betaalbaar marketing- en communicatieadvies op maat kan je altijd terecht bij Magelaan, hoe groot of klein je communicatievraag ook is.

Betaalbaar marketingadvies op maat

Heb je opstartadvies nodig? Communicatieadvies? Een gedetailleerd marketing- en communicatieplan? Bij Magelaan krijg je altijd advies op maat, wat je vraag ook is.

  • Heb je een bepaald project voor ogen en wil je feedback over je aanpak? Dan geven we die.
  • Wil je een campagne opstarten en weten hoe je die aanpakt? Klop gerust bij ons aan.
  • Op zoek naar een nieuwe naam? We stellen je onze creativiteit en kennis ter beschikking.
  • Wil je een volledig marketing- en communicatieplan, inclusief voorafgaande studie van de markt? Ook hiervoor bieden je graag onze deskundigheid aan.

Onze kmo-portefeuille is er voor jou

We helpen je met marketingadvies, richtlijnen en het nemen van strategische beslissingen. Een onafhankelijke en neutrale derde partij merkt dikwijls zaken op die internen niet meer zien. Ook meegenomen? Je kan een beroep doen op onze kmo-portefeuille. In dat geval geniet je een jaarlijkse tegemoetkoming tot 2.500 euro voor communicatieadvies.

Voor elke vraag een apart aanbod

Een gestructureerd en uitgekiend marketingplan nodig, inclusief marketingacties en het budget dat je eraan wilt besteden? Het klinkt allemaal heel simpel, maar iedereen die het ooit al eens heeft gedaan, weet dat een marketingplan uitschrijven vrij complex is. Je wordt gedwongen je gedachten te ordenen, prioriteiten te stellen en te beslissen via welke strategie je je doelstellingen wilt bereiken. Pas dan kan je je ideeën in een praktisch en bruikbaar plan gieten. Magelaan helpt je graag bij het voorbereiden en uitschrijven van je stappenplan.Tegelijk krijg je degelijk marketingadvies.

Ook voor kleinere vragen

Maar ook voor kleinere deelvragen over communicatie of marketing staat Magelaan klaar, zelfs indien je slechts een paar uur advies nodig hebt. We bekijken je vraag, denken erover na, en bezorgen je een pasklaar antwoord. En dat allemaal tegen een betaalbaar uurtarief. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten.

Laat van je horen: neem contact met ons op als je op zoek bent naar professioneel marketingadvies.

© Magelaan, marketing bureau in Gent 

marketingadvies haal je bij professionals als Magelaan
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zin in meer?
schrijf je dan in voor de Magelaan nieuwsbrief!