Lekker bourgondisch Oost-Vlaanderen

De website Lekker Oost-Vlaams leidt je in geen tijd en zonder omwegen naar de juiste producten, producenten en verkooppunten. Magelaan tekende voor deze kiplekkere website.

Stel: je wil iets gaan eten en bent op zoek naar een lekker authentiek streekproduct. Vroeger googlede je wat rond in de hoop op die manier inspiratie te vinden. Sinds 18 april is dat nattevingerwerk niet meer nodig. De website Lekker Oost-Vlaams leidt je in geen tijd en zonder omwegen naar de juiste producten, producenten en verkooppunten. Realisatie en programmatie van deze kiplekkere en zeer gebruiksvriendelijke CMS-website? Magelaan.

De website Lekker Oost-Vlaams van de Economische Raad Oost-Vlaanderen (EROV) ziet er ongelooflijk aantrekkelijk uit. Eén blik volstaat om het water in de mond te krijgen. En dat is alleen maar logisch, vooral als je weet dat deze website je een overzicht biedt van alle lekkere streekproducten in Oost-Vlaanderen. We hebben ze niet geteld, maar het zijn er veel ….

Gebruiksvriendelijkheid voorop

De producenten taggen hun producten met de naam van de streek waar ze worden gemaakt en bestempelen ze met namen als: lekker anders, lekker drinkbaar, lekker groenten en fruit, lekker vlees, lekker zoet, lekker zuivel. Wil je weten welke typische streekbiertjes je kan proeven in het Waasland? Op de overzichtskaart in Streken klik je op het gebied Waasland en selecteer je lekker drinken in het rolmenu eronder. Het resultaat? Een wereld vol genot opent zich voor je ogen. Van efficiënte streek-, zelfs stadsmarketing gesproken. 

Stukje puike back-endprogrammatie

Alles op de website is gelinkt met alles. Telkens weer tref je onder de producten een lijst van de verkooppunten aan, tekstueel én visueel met Google Maps. Producten worden keer op keer gelinkt aan streek en producent. Wat je ook zoekt, product, streek, soort lekkernij of producent: vind je info over het een, dan volgt altijd weer info over het andere. Zo loop je nooit verloren tussen al dat lekkers.

Ook in de CMS loop je niet verloren

Het ziet er allemaal complex uit op de voorgrond. Maar het achterliggende CMS-systeem is een fluitje van een cent. Kan je met Word werken? Dan kan je ook deze website invullen en updaten. Kennis van programmeren is niet nodig.

Smakelijk! Realiseren we ook zo'n lekkere website voor jou? Neem gerust contact met ons op. Snel antwoord verzekerd. En puike opvolging evenzeer.

 

© Magelaan, marketingbureau in Gent 

 
website Lekker Oost-Vlaams
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zin in meer?
schrijf je dan in voor de Magelaan nieuwsbrief!