Toerisme Vlaanderen kwam opnieuw bij Magelaan langs met de vraag om een concept te ontwikkelen voor hun nieuwjaarsmailing en die ook te realiseren. We staken de koppen bijeen en kwamen uit op het idee van een feesttafel met daarop allerlei bekende Vlaamse toeristische bezienswaardigheden en troeven. Op zeer korte tijd hebben we de opdracht geklaard, en we zijn best trots op het resultaat. Een reconstructie …


Van Hulle B&C Boomkwekerijen uit Maldegem bestaat 222 jaar. En toch zijn ze nog even piep als in de begindagen. Het bewijs? De fraaie en polyvalente beursstand die we voor hen mochten ontwikkelen. De qua formaat aanpasbare stand vormt, samen met een knappe tijdslijn en fraai vormgegeven catalogus, het orgelpunt van de communicatiecampagne, geadviseerd en uitgetekend door Magelaan.


Je bent buitenlander en wilt een perfecte meeting organiseren? Kies dan voor Vlaanderen of Brussel. Alleen dan slaap je op beide oren.


In de gids “Horen, zien & Mechelen. Beleef de stad met al je zintuigen” zie, voel, hoor, proef en betast je de stad. Wat ervaar je als je boven op de Sint-Romboutstoren staat? Wat voel je als je letterlijk op het water van de Binnendijle wandelt? Welke geuren waait de Kruidtuin je toe? Wat gaat er door je heen in de Dossinkazerne? Elke bekende Mechelse bezienswaardigheid krijgt een zintuiglijke beschrijving. Het resultaat? De brochure neemt de lezer mee in een wereld vol ervaringen.


Zin in meer?

schrijf je dan in voor de magelaan nieuwsbrief!