Signalisatie is onmisbaar in een gebouw, niet het minst omwille van haar praktisch nut: ze zorgt ervoor dat bezoekers de weg vinden. Tegelijkertijd is ze een wat onderschat onderdeel van de branding en uitstraling van een bedrijf en dient daarom consequent te worden toegepast. Bovendien creëert ze een omgeving waarin het aangenaam werken is. We stellen je graag de signalisatie in bedrijvencentrum De Punt voor. Het is een waar kunstwerk geworden, volledig in harmonie met de nieuwbouw.


Toerisme Vlaanderen kwam opnieuw bij Magelaan langs met de vraag om een concept te ontwikkelen voor hun nieuwjaarsmailing en die ook te realiseren. We staken de koppen bijeen en kwamen uit op het idee van een feesttafel met daarop allerlei bekende Vlaamse toeristische bezienswaardigheden en troeven. Op zeer korte tijd hebben we de opdracht geklaard, en we zijn best trots op het resultaat. Een reconstructie …Je product onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit, gebruiksgemak, formaat ... Maar doet je verpakking dat ook? Klopt het uitzicht? De kleuren? De slogan? Slechts één keer krijg je de kans om een goede indruk te maken. Laat professionals zich dus buigen over de meest efficiënte én mooiste verpakking. Professionals die technisch inzicht én oog voor design combineren, zoals Magelaan.


Als bedrijf kan je op twee manieren op zoek naar een illustratie. Of je spreekt een bekende illustrator aan omdat je ervan overtuigd bent dat zijn stijl je vooruit zal helpen. Of je spreekt een illustrator aan die bereid is iets nieuws te ontwikkelen, aantrekkelijk voor de doelgroep en tegelijk beantwoordend aan de eisen van de markt.


Zin in meer?

schrijf je dan in voor de magelaan nieuwsbrief!