Oncowebsite past op elk schermformaat


Steeds meer mensen houden zich mobiel op de hoogte via tablet of smartphone. Er worden zelfs al meer tablets verkocht dan computers. In alle vrijheid online kunnen gaan heeft inderdaad zijn voordelen. Helaas passen nog veel websites zich niet aan aan het scherm waarop je ze bekijkt en dat werkt enorm op de zenuwen. Laadtijden zijn traag, je ziet slechts een fractie van de website of moet constant in- en uitzoomen. Al na enkele seconden hou je het voor bekeken. Niets van dit alles als de website is ontwikkeld in responsive design. En net dat heeft Magelaan gedaan bij de website oncofertiliteit.


Steeds meer mensen houden zich mobiel op de hoogte via tablet of smartphone. Er worden zelfs al meer tablets verkocht dan computers. In alle vrijheid online kunnen gaan heeft zo zijn voordelen. Helaas passen nog veel websites zich niet aan aan het scherm waarop je ze bekijkt. Laadtijden zijn traag, je ziet slechts een fractie van de website of moet constant in- en uitzoomen. Al na enkele seconden houd je het voor bekeken. Niets van dit alles als de website is ontwikkeld in responsive design. Net dat heeft Magelaan gedaan bij de website oncofertiliteit.

Responsive scherm past zich overal aan

Op welke drager je de website oncofertiliteit ook bekijkt – tablet, smartphone of computer -, telkens weer past de website zich automatisch aan aan het formaat van je scherm. Je kan de informatie dus overal gemakkelijk consulteren: voor je computer, in je luie zetel op je tablet, in de trein op je smartphone….. Het ontwerp van de website schaalt mee met de afmetingen van je scherm, de leesbaarheid is top en de gebruiksvriendelijkheid hoog. Meer info?

Alles eigen maak

Magelaan nam de copywriting, het ontwerp én de invulling van de website voor haar rekening. We voorzagen de site bovendien van de zeer gebruiksvriendelijke Magelaan-CMS, waardoor de klant toekomstige updates op een eenvoudige manier zelf kan beheren.

Je bezoek meer dan waard

Op de oncofertiliteitswebsite vind je informatie over bestaande technieken die proberen de vruchtbaarheid te vrijwaren over een kankerbehandeling heen. Zowel meisjes en jongens vóór hun puberteit als (jong)volwassen vrouwen en mannen vinden er alle nodige informatie. Aarzel niet om door te klikken. Je wordt er slimmer van als je hem leest.

Zin in meer?
schrijf je dan in voor de Magelaan nieuwsbrief!

Reva Vlaanderen Toerisme
Vluhr Advys
Boek.be SOS Kinderdorpen
Melexis Plattelandsklassen
Gezinsbond EROV
CSR Campus