Elke honderdjarige kan een facelift gebruiken. Logo, huisstijl, catalogus, kantoren én website kregen een volledige make-over. De Baert-website is nu een kleurrijke webshop met een state-of-the-art-bestelmodule.


Grijp je kans, schaf jezelf een kunstwerk van Berlinde De Bruycker of een andere topkunstenaar aan, en zet tegelijk je schouders onder een sociaal doel. Hoe? Pedagogisch Centrum Wagenschot organiseert een unieke veiling van meer dan 60 kunstwerken van hedendaagse topkunstenaars. Noteer de datum alvast in je agenda: 9 november 2015 in de Handelsbeurs in Gent. Elke kunstenaar verleent belangeloos zijn medewerking.


Stel: je wil iets gaan eten en bent op zoek naar een lekker authentiek streekproduct. Vroeger googlede je wat rond in de hoop op die manier inspiratie te vinden. Sinds 18 april is dat nattevingerwerk niet meer nodig. De website Lekker Oost-Vlaams leidt je in geen tijd en zonder omwegen naar de juiste producten, producenten en verkooppunten. Realisatie en programmatie van deze kiplekkere en zeer gebruiksvriendelijke CMS-website? Magelaan.


Vorig jaar kondigde Google aan dat het niet-responsive websites zou afstraffen. Wie met een mobiel toestel een zoekopdracht invoert, zou naast elke mobielonvriendelijke website een pictogram zien verschijnen van een doorgestreepte telefoon.


De websites van drie uiterst complexe organisaties – VIVO, VSPF en ICOBA - inhoudelijk bijsturen en herstructureren. Je moet het maar doen. Magelaan plaatste de nodige wegwijzers opdat elke bezoeker vanaf nu recht op zijn doel af kan.


Zin in meer?

schrijf je dan in voor de magelaan nieuwsbrief!