Met een blog geef je je bedrijf een gezicht en bewijs je je deskundigheid. Hoger scoren is het gevolg want Google beloont unieke content. Waar wacht je op?


Een smak geld zomaar laten liggen? Wie doet dat nu? Door kmo-portefeuille en subsidies biedt Magelaan je kwaliteitsvol en betaalbaar advies.


Hoe goed je product ook is, als je verpakking niet mooi en efficiënt is, laat je kansen liggen. Ons team combineert technisch inzicht met oog voor design.


Investeren in infografieken geeft je bedrijfscommunicatie een duidelijk toegevoegde waarde. Niet het minst op het vlak van SEO. Niets laat zich immers makkelijker delen dan een mooie visual en daarmee scoor je goed in Google. Infografieken zijn zo veel meer dan louter mooie plaatjes. Goede exemplaren bestaan uit een mix van data, design en verhaal. Voor zes van onze klanten – De Punt, EROV, Sibelga, Toerisme Vlaanderen, VLM en Woodwize – brachten we de theorie in praktijk. Missie geslaagd?


Je overtuigend in de markt zetten via een goede branding is te belangrijk om over te laten aan amateurs. Vertrouw die taak beter toe aan professionals als Magelaan.


Zin in meer?

schrijf je dan in voor de magelaan nieuwsbrief!