Verhuis je naar Brussel binnen de twee jaar? Of woon je al in Brussel, en ben je van plan uit te wijken naar een andere locatie binnen de hoofdstad? Dan krijg je sowieso een opvallende mailing van Sibelga in de bus waarin de energieleverancier zijn diensten aanbiedt. Magelaan tekende voor het opvallende concept.
Je product onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit, gebruiksgemak, formaat ... Maar doet je verpakking dat ook? Klopt het uitzicht? De kleuren? De slogan? Slechts één keer krijg je de kans om een goede indruk te maken. Laat professionals zich dus buigen over de meest efficiënte én mooiste verpakking. Professionals die technisch inzicht én oog voor design combineren, zoals Magelaan.


Onderschat nooit het belang van een huisstijl. De herkenbaarheid van dit visuele merkteken is cruciaal in deze tijd vol snelle informatie. Een logo staat garant voor de professionele uitstraling van je bedrijf. Het zegt wie en wat je bent en waar je als bedrijf voor staat. Laat de creatie ervan dus niet over aan amateurs.


Zin in meer?

schrijf je dan in voor de magelaan nieuwsbrief!