Verhuis je naar Brussel binnen de twee jaar? Of woon je al in Brussel, en ben je van plan uit te wijken naar een andere locatie binnen de hoofdstad? Dan krijg je sowieso een opvallende mailing van Sibelga in de bus waarin de energieleverancier zijn diensten aanbiedt. Magelaan tekende voor het opvallende concept.


Signalisatie is onmisbaar in een gebouw, niet het minst omwille van haar praktisch nut: ze zorgt ervoor dat bezoekers de weg vinden. Tegelijkertijd is ze een wat onderschat onderdeel van de branding en uitstraling van een bedrijf en dient daarom consequent te worden toegepast. Bovendien creëert ze een omgeving waarin het aangenaam werken is. We stellen je graag de signalisatie in bedrijvencentrum De Punt voor. Het is een waar kunstwerk geworden, volledig in harmonie met de nieuwbouw.


Elke honderdjarige kan een facelift gebruiken. Logo, huisstijl, catalogus, kantoren én website kregen een volledige make-over. De Baert-website is nu een kleurrijke webshop met een state-of-the-art-bestelmodule.Toerisme Vlaanderen kwam opnieuw bij Magelaan langs met de vraag om een concept te ontwikkelen voor hun nieuwjaarsmailing en die ook te realiseren. We staken de koppen bijeen en kwamen uit op het idee van een feesttafel met daarop allerlei bekende Vlaamse toeristische bezienswaardigheden en troeven. Op zeer korte tijd hebben we de opdracht geklaard, en we zijn best trots op het resultaat. Een reconstructie …


Zin in meer?

schrijf je dan in voor de magelaan nieuwsbrief!