Met een blog geef je je bedrijf een gezicht en bewijs je je deskundigheid. Hoger scoren is het gevolg want Google beloont unieke content. Waar wacht je op?


Investeren in infografieken geeft je bedrijfscommunicatie een duidelijk toegevoegde waarde. Niet het minst op het vlak van SEO. Niets laat zich immers makkelijker delen dan een mooie visual en daarmee scoor je goed in Google. Infografieken zijn zo veel meer dan louter mooie plaatjes. Goede exemplaren bestaan uit een mix van data, design en verhaal. Voor zes van onze klanten – De Punt, EROV, Sibelga, Toerisme Vlaanderen, VLM en Woodwize – brachten we de theorie in praktijk. Missie geslaagd?


Je overtuigend in de markt zetten via een goede branding is te belangrijk om over te laten aan amateurs. Vertrouw die taak beter toe aan professionals als Magelaan.


Opleidingscentrum hout vzw (OCH) was op zoek naar een nieuwe naam. Door een extra afdeling dekte hun oude naam de lading niet meer. Tegelijk gingen ze voor een nieuwe branding zodat ze van een leeg blad zouden kunnen herbeginnen: nieuwe naam, logo, website, fris magazine, aantrekkelijke corporate brochure. Hun diverse aanbod wilden ze uniform maar onderscheidend voorstellen. Ze klopten daarvoor bij Magelaan aan. Wij openden de deur.


Een uitmuntend zakelijk initiatief verdient een puike branding. Ellen van Flowers Forever klopte bij ons aan met een warm idee. Ze wou mensen de kans geven om hun overleden dierbaren te herdenken met een rouwbloemenabonnement. Konden wij haar helpen met advies, en later bij het lanceren van haar bedrijf? Uiteraard konden we dat. Graag zelfs. Van advies tot de concrete uitrol.


Zin in meer?

schrijf je dan in voor de magelaan nieuwsbrief!