Je wilt een website laten maken. Goed idee, een fraaie en functionele website is immers basis voor je online succes. Welke vragen stel je dan aan een potentiële websitebouwer? Belangrijk om daar eens over na te denken, want alleen door de juiste zaken te vragen onderscheid je het kaf van het koren. Een goede websitebouwer geeft je zonder aarzelen én in verstaanbare taal antwoord op onderstaande vragen.


Op zoek naar 10 tips voor een onweerstaanbare website? Die vind je hieronder. Wie ze volgt krijgt een subliem online visitekaartje dat hoogt scoort in de zoekmachines.


Investeren in infografieken geeft je bedrijfscommunicatie een duidelijk toegevoegde waarde. Niet het minst op het vlak van SEO. Niets laat zich immers makkelijker delen dan een mooie visual en daarmee scoor je goed in Google. Infografieken zijn zo veel meer dan louter mooie plaatjes. Goede exemplaren bestaan uit een mix van data, design en verhaal. Voor zes van onze klanten – De Punt, EROV, Sibelga, Toerisme Vlaanderen, VLM en Woodwize – brachten we de theorie in praktijk. Missie geslaagd?


Je overtuigend in de markt zetten via een goede branding is te belangrijk om over te laten aan amateurs. Vertrouw die taak beter toe aan professionals als Magelaan.


Opleidingscentrum hout vzw (OCH) was op zoek naar een nieuwe naam. Door een extra afdeling dekte hun oude naam de lading niet meer. Tegelijk gingen ze voor een nieuwe branding zodat ze van een leeg blad zouden kunnen herbeginnen: nieuwe naam, logo, website, fris magazine, aantrekkelijke corporate brochure. Hun diverse aanbod wilden ze uniform maar onderscheidend voorstellen. Ze klopten daarvoor bij Magelaan aan. Wij openden de deur.


Zin in meer?

schrijf je dan in voor de magelaan nieuwsbrief!